Monsen Møbler

Omtrekking stoppmøbler

Tjenester vi tilbyr

Omtrekking alle type av stoppmøbler

Omtrekking av ulike typer stoppmøbler, som sofaer, stoler, benker og lignende, følger i stor grad den samme prosessen, men med noen spesifikke hensyn avhengig av møbelets design og form. 

Beskrivelse av prosessen for omtrekking av ulike typer stoppmøbler:

Vurdering og Planlegging:
Start med å vurdere møbelets tilstand og bestem om det er verdt å omtrekke. Tenk på det nye utseendet du ønsker, inkludert farger, stofftype og mønster. Ta mål av møbelet for å bestemme mengden stoff som trengs.

Fjerning av Eksisterende Stoff:
Fjern det gamle stoffet nøye ved å fjerne stifter, nagler eller lim som holder det på plass. Du må kanskje også fjerne puter, polstring og eventuelle dekorative detaljer.

Forberedelse av Møbelet:
Inspiser møbelet for eventuelle skader eller slitasje. Utfør nødvendige reparasjoner, som å stramme rammen, erstatte fjærer eller justere polstringen. Dette sikrer at møbelet er stabilt og komfortabelt.

Klipping og Sying av Nye Deler:
Klipp det nye stoffet i passende størrelser og sy sammen deler som putetrekk, ryggputer og armlener. Hvis møbelet har spesielle detaljer som knapper eller sømmer, må disse også sys inn på dette stadiet.

Påføring av Nye Deler:
Fest de nye stoffdelene på møbelet ved å bruke stifter, nagler eller lim. Strekk stoffet jevnt for å unngå rynker og ujevnheter. For runde eller buede områder kan det være nødvendig å brette og forme stoffet for å passe riktig.

Montering av Puter og Polstring:
Plasser putene tilbake på riktig sted og fest eventuell polstring på nytt. Sørg for at alt er jevnt og komfortabelt.

Finpuss og Siste Justeringer:
Inspiser møbelet nøye for å sikre at stoffet sitter pent og at putene er riktig plassert. Gjør eventuelle siste justeringer for å oppnå ønsket utseende og komfort.

Avsluttende Trinn:
Klipp bort overflødig stoff, støvsug eller rengjør møbelet for å fjerne støv eller smuss som kan ha samlet seg under omtrekkingsprosessen. Sørg for at alle stifter eller nagler er skjult og at møbelet ser rent og profesjonelt ut.

Det er viktig å merke seg at omtrekking av stoppmøbler kan være en utfordrende oppgave som krever håndverksskills og grundighet. Hvis du ikke har erfaring med dette, kan det være lurt å engasjere profesjonelle møbeltapetserere for å sikre at resultatet blir vellykket.

Vår lange erfaring

Du kan alltid stole på oss og vårt arbeid. Vi utfører arbeidet på en profesjonell måte.

Prosjekt Etter Avtalt Tid

Du kan alltid stole på oss og vårt arbeid. Vi utfører arbeidet på en profesjonell måte.

Riktig Pris

Du kan alltid stole på oss og vårt arbeid. Vi utfører arbeidet på en profesjonell måte.

Kvalitet Materiale

Du kan alltid stole på oss og vårt arbeid. Vi utfører arbeidet på en profesjonell måte.