Monsen Møbler

Omtrekking av Hotel-Restaurantmøbler Inventar

Tjenester vi tilbyr

Omtrekking av hotel-restaurantmøbler/inventar

Omtrekking av hotell-restaurantmøbler og inventar handler om å erstatte eller oppdatere stoffet, polstringen eller overflaten på møbler og utstyr som brukes i hoteller og restauranter. Dette gjøres vanligvis for å fornye utseendet, forbedre komforten eller tilpasse seg endrede design- og merkevarebehov.
Her er en beskrivelse av prosessen for omtrekking av hotell-restaurantmøbler og inventar:

Vurdering og Planlegging:
Start med å evaluere tilstanden til møbler og inventar som trenger omtrekking. Vurder om det er mer kostnadseffektivt å omtrekke i stedet for å erstatte. Planlegg også det nye utseendet med hensyn til farger, stofftype og design.

Fjerning av Eksisterende Materiale:
Fjern nøye det gamle stoffet, polstringen eller overflaten fra møblene eller inventaret. Dette kan innebære å fjerne stifter, nagler eller andre festemidler som holder materialet på plass.

Forberedelse av Møbler/Inventar:
Inspeksjoner møblene eller inventaret for skader eller slitasje. Utfør nødvendige reparasjoner, for eksempel å stramme rammer, reparere skader eller utskifting av deler.

Valg av Nye Materialer:
Velg stoff, polstring eller overflatebelegg som er egnet for hotell- og restaurantmiljøer. Materialene må være slitesterke, enkle å rengjøre og motstandsdyktige mot slitasje.

Klipping og Sying (ved behov):
Hvis det er nødvendig, klipp det nye stoffet i passende størrelser og sy det sammen for å lage trekk, polstringsdeler eller overflatebelegg.

Påføring av Nye Materialer:
Fest de nye materialene på møblene eller inventaret ved hjelp av stifter, nagler, lim eller andre festemetoder. Sørg for at materialet er strukket jevnt for et pent utseende.

Montering av Komponenter:
Monter eventuelle deler som puter, rygger eller armlener tilbake på møblene. Pass på at alt passer godt og gir riktig komfort.

Finpuss og Siste Justeringer:
Gå gjennom møblene eller inventaret nøye for å sikre at alt er montert korrekt og ser profesjonelt ut. Gjør eventuelle justeringer for å oppnå ønsket utseende og funksjonalitet.

Rengjøring og Inspeksjon:
Rengjør møblene eller inventaret grundig for å fjerne eventuelt støv eller smuss som kan ha samlet seg under prosessen. Inspeksjoner alt en siste gang for å sikre at alt er i orden.

Omtrekking av hotell-restaurantmøbler og inventar kan være en kompleks prosess avhengig av møblenes type og design. Profesjonelle møbeltapetserere eller interiørdesignere med erfaring innenfor dette området kan hjelpe med å sikre at resultatet oppfyller både estetiske og funksjonelle behovene til et hotell- eller restaurantmiljø.

Vår lange erfaring

Du kan alltid stole på oss og vårt arbeid. Vi utfører arbeidet på en profesjonell måte.

Prosjekt Etter Avtalt Tid

Du kan alltid stole på oss og vårt arbeid. Vi utfører arbeidet på en profesjonell måte.

Riktig Pris

Du kan alltid stole på oss og vårt arbeid. Vi utfører arbeidet på en profesjonell måte.

Kvalitet Materiale

Du kan alltid stole på oss og vårt arbeid. Vi utfører arbeidet på en profesjonell måte.