Monsen Møbler

Trekking av Båtputer

Tjenester vi tilbyr

Trekking av båtputer

Trekking av båtputer, også kjent som omtrekking av båtmøbler eller båtseter, innebærer å erstatte det gamle stoffet og oppdatere polstringen på puter og seter om bord i en båt. Dette er en prosess som bidrar til å fornye båtens utseende og komfort, spesielt etter langvarig eksponering for vær og sollys. Her er en trinnvis beskrivelse av hvordan trekking av båtputer kan gjennomføres:

Vurdering og Planlegging:
Inspeksjoner tilstanden til båtputene grundig. Vurder om putene har blitt skadet, falmet eller har mistet komforten på grunn av aldring og værforhold. Planlegg det nye utseendet med tanke på stoffvalg, farger og eventuelle mønstre.

Fjerning av Eksisterende Stoff:
Begynn med å fjerne det gamle stoffet fra putene. Dette kan involvere å fjerne stifter, klips eller borrelås som holder stoffet på plass. Vær forsiktig for å ikke skade polstringen under.

Forberedelse av Putene:
Inspeksjoner putenes indre struktur og polstring. Hvis det er behov, legg til ekstra polstring for å gjenopprette komforten eller rette opp eventuelle deformiteter. Dette trinnet er spesielt viktig for å sikre at putene føles behagelige å sitte eller ligge på.

Klipping og Sying av Nye Deler:
Klipp det nye stoffet i riktige størrelser i henhold til putenes form og størrelse. Sy eventuelle sømmer som trengs for å forme stoffet riktig rundt putene.

Påføring av Nye Deler:
Fest det nye stoffet på putene ved hjelp av passende festemidler. Dette kan inkludere rustfrie stifter, klips eller borrelås. Sørg for at stoffet er strukket jevnt og pent for å unngå rynker og folder.

Montering av Putene:
Plasser de nytrekkede putene tilbake på setene eller andre steder om bord i båten. Juster putene slik at de passer ordentlig og gir god støtte.

Finpuss og Siste Justeringer:
Inspeksjoner putene nøye for å sikre at alt er riktig montert og ser bra ut. Gjør eventuelle siste justeringer for å oppnå ønsket utseende og komfort.

Vann- og UV-beskyttelse (Valgfritt):
Forleng levetiden til de nytrekkede putene ved å bruke en vann- og UV-beskyttende behandling på stoffet. Dette hjelper med å beskytte putene mot fuktighet og falming forårsaket av sollys.

Det er viktig å merke seg at trekking av båtputer krever spesifikke materialvalg og teknikker på grunn av maritim eksponering. Hvis du ikke har erfaring med møbeltapetsering eller arbeid med båtputer, kan det være klokt å søke hjelp fra profesjonelle som har kompetanse på dette området.

Vår lange erfaring

Du kan alltid stole på oss og vårt arbeid. Vi utfører arbeidet på en profesjonell måte.

Prosjekt Etter Avtalt Tid

Du kan alltid stole på oss og vårt arbeid. Vi utfører arbeidet på en profesjonell måte.

Riktig Pris

Du kan alltid stole på oss og vårt arbeid. Vi utfører arbeidet på en profesjonell måte.

Kvalitet Materiale

Du kan alltid stole på oss og vårt arbeid. Vi utfører arbeidet på en profesjonell måte.